Een heerlijke vakantie voor iedereen

Een heerlijke vakantie voor iedereen

Wanneer de zomer weer aanbreekt hebben we allemaal behoefte om er weer lekker uit te gaan. Of we nu voor ons eigen Europa kiezen of voor verder weg, voor ieder is er wel iets.

Een rondreis door Puglia

Een rondreis door Puglia maken is altijd wel een goed idee wanneer je houdt van azuurblauwe zeeën, pittoreske dorpen en idyllische kustplaatsen. De regio Puglia wordt ook wel de hak van de laars genoemd. Dit komt omdat het ligt in het zuiden van Italië. Doordat de ligging zo zuidelijk ligt kun je bijna het gehele jaar genieten van de heerlijke Italiaanse zon. De smaken van Puglia zijn net zo heerlijk als het land mooi is. Dit komt door het zonnige klimaat. Hierdoor wordt de olijfolie nog smaakvoller. Doordat er aan de kust veel gevist wordt kun je hier heerlijk eten. Probeer eens gerechten als tiella alla barese dit kun je vergelijken met paella met mosselen. Ook heel erg lekker is de polpo alla pignata, dit is een gerecht met aardappelen tomaat en octopus. Laat je tijdens je rondreis door Puglia verrassen door het heerlijke eten van de lokale keukens.

Shoppen in Abu Dhabi

Net zoals Dubai maakt ook Abu Dhabi deel uit van de Verenigde Arabische Emiraten. Abu Dhabi is steeds meer op komt als vakantiebestemming. Deze stad is populair bij mensen die eerst vakantie vieren in Dubai. Wanneer je naar Abu Dhabi gaat zijn er een bezienswaardigheden die je echt niet mag overslaan. Welke bezienswaardigheden in Abu Dhabi moet je nu echt eens zien? Op nummer 1 staat toch echt wel de Sjeik Zayed moskee. Deze moskee is de duurste van heel de wereld en dat zie je dan ook echt terug. Maar ook wanneer je gek bent op shoppen is er genoeg te vinden. Wat dacht je van de Yas Mall waar ruim 370 winkels te vinden zijn. In Abu Dhabi staat ook een pretpark met de naam Ferrari World pretpark. De naam zegt het al, dit park draait om het beroemde automerk. Wanneer je op zoek gaat naar een van de meest belangrijke straten in Abu Dhabi ga dan naar de Corniche Road. Deze is bijna 6 kilometer lang en ligt als een heerlijk strand.