Wat maakt Geocoaching zo leuk?

Wat maakt Geocoaching zo leuk?

Schat zoeken is altijd leuk! Of je nu jong bent of wat ouder, zodra je begint met zoeken, giert de adrenaline door je lijf. Met Geocoaching ga je op zoek naar een schat, die verstopt ligt op een bepaald coördinaat. Door middel van GPS kun je dit coördinaat vinden en dus ook de schat. Deze schatten liggen meestal op een mooie plek, zodat je de spanning van het schat zoeken combineert met heerlijk genieten in de vrije natuur. Lijkt Geocoaching jou ook leuk?

Geocoaching is razend populair 

Overal ter wereld wordt er aan Geocoaching gedaan. Doordat het constant groeit, komen er ook steeds meer schatten bij. Op de website van Geocoaching kun je zien waar deze schatten zich bevinden. Ook bij jou in de buurt zijn zeker schatten te vinden, dus je kunt het waarschijnlijk dichtbij redden. De schat (ofwel stash of cache) wordt normaal gesproken verstopt in een waterdichte doos. In deze doos vind je een aantal goodies en een logboek. Je kunt deze goodies ruilen tegen iets van gelijke waarde, het logboek kun je invullen door aan te geven wie er is geweest en op welke datum.

Trackables

Naast schatten die op dezelfde plek blijven, zijn er ook voorwerpen die reizen van coördinaat naar coördinaat. Dit worden Geocoaching trackables genoemd. Deze trackables zijn voorzien van een unieke tracking code. Je kunt deze trackable meenemen en op een andere coördinaat weer achterlaten. De unieke code kun je op de website opzoeken, je kunt hier bijvoorbeeld zien waar deze trackable al is geweest. Je zult verbaasd zijn over de reis die sommige trackables al hebben afgelegd!

Ideaal uitje

Ben je op zoek naar een origineel bedrijfsuitje? Binnenkort een familiebijeenkomst en wil je iets bijzonders gaan doen? Kies dan voor Geocoaching, succes verzekerd! Je zult merken dat iedereen houdt van avontuur, puzzelen en buiten zijn. Het voordeel van een Geocoaching is ook dat je echt samen naar iets toewerkt. Dit kan natuurlijk ook prima werken bij een teamuitje vanuit je werk. Je zult merken dat je elkaar beter leert kennen en ook meer voor elkaar over hebt. Dat komt de teamprestatie op het werk straks alleen maar ten goede!