Dit zijn de voordelen van elektrische GoSolid!

Dit zijn de voordelen van elektrische GoSolid!

Voordelen elektrische fiets Steeds meer mensen maken gebruik van de elektrische fiets en dat is niet voor niets. Je gaat zo zelf lezen wat alle voordelen zijn en dat is maar goed ook. Als je veel meer kracht moet zetten en je merkt dat dat lastig is, dan is deze fiets toch wel echt de oplossing voor jou. Ga er daarom even goed voor zitten en dan kun jij binnenkort zelf het gemak ervaren en dat is toch ook wat je wil?

De voordelen op een rijtje

Je hebt zelf vast en zeker al een aantal voordelen ontdekt aan de elektrische fiets, maar we zetten ze graag nog even voor je op een rijtje. Op deze manier kun je in ieder geval de juiste fiets lader kopen en dan zelf het gemak ervaren in de praktijk:

- Milieuvriendelijk is de elektrische fiets zeker. Als je het vergelijkt met een auto dan vergelijkt deze nog geen 2% van de CO2 uitstoot van de auto!

- Je kunt lichter fietsen en het is comfortabeler. Het gaat er om dat jij wel dezelfde bewegingen maakt alleen zet je niet zoveel kracht (wat ook erg fijn is voor jou).

- Je hebt geen last meer van parkeerproblemen.

- Fietsen is altijd gezond en dan ga je er ook meer op uit, bijv. als kracht zetten je veel energie kost, kun je met deze fiets toch naar buiten en genieten!

- Lang fietsen zonder opladen, zo kun je dus vele kilometers maken en ook echt hele mooie routes fietsen en genieten van alles om je heen.

- Steeds meer oplaadpunten onderweg beschikbaar, zo kun je onderweg even pauzeren, de fiets kan opladen en dan kun je weer vele meters maken samen.

- Thuis opladen, ideaal als je thuis komt direct opladen en dan kun je de volgende keer zo weer de fiets pakken en erop uit gaan! -

Je betaalt geen wegenbelasting en dat is dus een stuk fijner dan wanneer je een auto hebt want dan betaal je erg veel!

Voorbereiden fietstocht

Als je een mooie route uit hebt gestippeld, zou het zonde zijn als je halverwege moet stoppen omdat zo fietsen teveel kracht kost. Daarom moet je je fiets op tijd opladen en gelukkig kan dat onderweg ook steeds vaker. Je hebt namelijk erg veel oplaadpunten en dat is dan vaak op een punt waar je ergens een hapje kunt eten of wat kunt drinken. Alleen maar fijn dus ook voor jou dat je er dan zo gebruik van kunt maken. Geniet daarom ook van dat moment en maak er gebruik van. Ga online maar eens kijken welke elektrische fietsen er zijn en welke routes er zijn. Veel mensen hebben er over geschreven en dan weet je ook direct wat mooie plekjes zijn die je niet mag missen. Ga er op uit en kies op tijd voor de oplader Gazelle Innergy. Als je gaat fietsen wil je er wel zeker van zijn dat de accu ook vol is dus doe hem op tijd aan de lader.