Geef je keuken een nieuwe look, voor weinig geld!

Geef je keuken een nieuwe look, voor weinig geld!

Hou jij er wel van om regelmatig van look te wisselen qua interieur? Omdat je hier blij van wordt, het je nieuwe energie geeft en je hierdoor het gevoel hebt dat je leeft? Dan zul je het waarschijnlijk ook wel heel fijn vinden om je keuken regelmatig van een nieuwe look te voorzien. De keuken is een plek waar je veel tijd doorbrengt, alleen, maar ook met familie en vrienden. Hiermee is het een ruimte die je natuurlijk zoveel mogelijk wilt laten stralen, een nieuwe look is hierbij natuurlijk de ideale oplossing. Als je budget beperkt is, maar je wilt toch je keuken regelmatig voorzien van een nieuw uiterlijk, hebben wij hieronder drie gouden tips voor je! Lees je mee?

Wrap je keuken

Weleens gehoord van het wrappen van je keukenkastjes? Hierbij beplak je de keukenkastjes en eventueel de ladenfronten met plakfolie, waarmee je keuken in een korte tijd, een heel ander uiterlijk krijgt. Je kunt hierbij kiezen uit verschillende soorten plakfolie, denk hierbij aan verschillende kleuren, maar ook aan verschillende prints en stijlen. Hou je ervan om je keuken eens een luxe tint te geven? Kies dan bijvoorbeeld voor marmer. Liever een landelijke stijl? Kies dan voor steigerhout! Als je kiest voor keukendeuren wrappen ben je voordelig uit, hoef je niets uit te breken en kies je ook nog eens voor materiaal (plakfolie) wat goed te onderhouden is. Ideaal toch?

Eyecatcher middenin je keuken

Een eyecatcher doet het altijd goed, om je keuken een nieuwe impuls te geven. Een eyecatcher hoeft echt niet duur te zijn, je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een opvallend behang in je keuken. Ook zijn er in kringloopwinkels grote schilderijen te vinden, voor heel weinig geld. Een sterk uitvergrote foto, werkt ook altijd goed in de keuken. Een foto is beeldend en zorgt voor gespreksstof als je lekker zit te borrelen met vrienden of familie. Voor welke eyecatcher ga jij?

Nieuwe accessoires in je keuken

Ga op zoek naar nieuwe, opvallende accessoires voor in je keuken. Denk hierbij aan leuke beeldjes, leuke spreuken voor aan de wand of bijvoorbeeld opvallende fotolijstjes. Als je nieuwe accessoires hebt, zal dit bij mensen zeker opvallen. Het is natuurlijk altijd leuk om te gaan snuffelen op tweedehandsmarkten of in kringloopwinkels. Vaak vind je hier hele gave accessoires, voor heel weinig geld!