Waarom praktische promotieartikelen zo succesvol zijn

Waarom praktische promotieartikelen zo succesvol zijn

Valt het jou ook weleens op dat je bepaalde bedrijfsnamen veel langer onthoudt? Dat deze je te binnen schieten, als je een bedrijf nodig hebt uit die specifieke branche? Grote kans dat je van deze bedrijven een pen, tas of bijvoorbeeld een mok in je bezit hebt. Dit kan thuis zijn, maar ook op je werk. Praktische promotieartikelen hebben als voordeel dat deze gebruikt worden en hierdoor dagelijks van waarde zijn voor de gebruiker. Hiermee heeft het voor het bedrijf die deze promotieartikelen verstrekt, ook grote waarde; je bent namelijk dagelijks in beeld! En dat is precies de bedoeling als je promotie wilt maken voor je onderneming. Voor welke promotieartikelen kies jij?

Dagelijks gebruik betekent dagelijkse promotie

Als je bijvoorbeeld kiest voor bedrukte pennen, weet je zeker dat deze dagelijks gebruikt zullen worden. Kies in dit geval wel voor kwalitatief goede pennen, want een lekkende pen met jouw bedrijfslogo erop, is natuurlijk geen goede reclame. Wat er op deze pen komt te staan, bepaal je natuurlijk helemaal zelf. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor je bedrijfslogo en bedrijfsnaam. Maar ook kun je een specifiek product van je bedrijf promoten via pennen. Denk hierbij de lancering van een nieuw model van een auto of een afbeelding van een spijkerbroek die net nieuw op de markt is gekomen. Als het gaat om kleur, kun je met pennen ook veel bereiken. Als je bijvoorbeeld kiest voor een felle kleur geel, weet je zeker dat deze iedere dag weer opvalt!

Bedrukte mokken zorgen voor meer omzet

Als je jouw bedrijf en producten wilt promoten, doe je er goed aan om te kiezen voor een bedrukte mok als promotieartikel. In ieder kantoor, maar zeker ook bij mensen thuis, is er namelijk altijd behoefte aan mokken. Mensen drinken doorgaans iedere ochtend wel koffie of thee, een mok is hiervoor natuurlijk ideaal. Zeker als je thuis of op kantoor aan het werk bent, is een mok nu eenmaal lekker praktisch En daar ligt precies jouw promotiekans! Bedruk een mok met jouw bedrijfslogo of voorzie deze van een foto van een nieuw product dat je wilt promoten. Gegarandeerd dat dit logo of deze foto een aantal keren per dag wordt bekeken door mensen die kunnen beslissen om met jouw bedrijf in zee te gaan. Als ze dagelijks koffie of theedrinken uit een mok met jouw logo of product, zit jouw bedrijf al in hun hoofd en is de kans groot dat ze voor jou gaan kiezen. Kies jij ook voor promotieartikelen?