New York in 5 dagen van Manhattan tot Brooklyn

New York in 5 dagen van Manhattan tot Brooklyn

Van het historische Manhattan tot het bruisende Brooklyn, waar je een onvergetelijke reis op 5 dagen voor elkaar kunt krijgen. In New York valt er wat betreft bezienswaardigheden en activiteiten voor elk wat wils, of je nu een kunstliefhebber bent, een shopper of een liefhebber van een goed stukje cultuur. Het is mogelijk om binnen 5 dagen een onvergetelijke ervaring op te doen in de Big Apple.

Als je New York City bezoekt, dan is Manhattan waar je moet zijn. Bezoek de iconen die de stad zo bekend maakten, zoals het Vrijheidsbeeld en het Empire State Building. Deze monumenten laten je kennismaken met de geschiedenis van de stad. Het is ook leuk om de vele winkelstraatjes te verkennen, waar je kunt genieten van allerlei soorten winkels en restaurants.

Bezoek de verschillende wijken

Naast Manhattan zijn ook de andere wijken van New York City een bezoek waard. Ga naar Queens, waar je tal van theatervoorstellingen, galeries en musea kunt bekijken. Of bezoek The Bronx als je meer interesse hebt in sporten. Hier zijn baseball stadions en andere sportfaciliteiten te vinden.

Maar wat je echt niet mag missen, is een bezoek aan Brooklyn. Hier kun je langs de Brooklyn Bridge lopen en genieten van het prachtige uitzicht, maar ook van de vele winkels, restaurants en bars die hier te vinden zijn. Je kunt ook langs de vele kunstgalerijen, musea en parken, waar je kunt genieten van het uitzicht over de stad.

Geen gebrek aan attracties

Als je klaar bent met deze ontdekkingstocht door de stad, kun je ook New York City op een all inclusive-manier ervaren. Ga naar een van de vele themaparken en attracties zoals Coney Island, waar je kunt genieten van een dag vol avontuur en plezier. Of bezoek een van de vele musea zoals het Metropolitan Museum of Art of het Museum of Modern Art. Ook zijn er genoeg theaters waar je leuke shows kunt zien.

Wil je de stad nog beter leren kennen? Boek dan een rondleiding door New York City. Je kunt bijvoorbeeld een tour door de stad maken met een bus, waarbij je de meest interessante plekken te zien krijgt. Ook kun je een fietstocht door de stad maken, waarbij je de meest iconische plekken van de stad bezoekt.

Al met al kun je binnen 5 dagen een onvergetelijke ervaring opdoen in New York. Met al deze bezienswaardigheden en activiteiten kun je de stad op een New York all-inclusive manier ervaren. Maak kennis met de vele winkelstraatjes, musea, galerijen en themaparken, en geniet van de prachtige uitzichten. New York City is de perfecte bestemming voor een onvergetelijke citytrip.