Nederlandse TV kijken in Spanje? Lees onze tips!

Nederlandse TV kijken in Spanje? Lees onze tips!

Wil je Nederlandse televisie kijken in Spanje? Dit is mogelijk via het internet. Voor het kijken van Nederlandse TV-zenders heb je geen satellietschotel of kabel-TV meer nodig. Tegenwoordig is dit allemaal mogelijk via het internet. Dit wordt ook wel internet protocol televisie oftewel IPTV genoemd. Voor iedereen met een internetsnelheid van minimaal 15 mb/s download is het mogelijk om IPTV te kunnen kijken. Wel is het beter om een iets snellere internetverbinding te hebben. Er wordt geadviseerd op een internetverbinding van 25mb/s of hoger. IPTV kijken kan op verschillende apparaten zoals een smart-TV, smartphone, tablet of mediabox. Dit doormiddel van een IPTV app die je kunt downloaden en een abonnement van KIJKIPTV.

Waar kun je IPTV kopen?

IPTV kopen is mogelijk bij veel verschillende IPTV providers. Natuurlijk is het belangrijk dat je bij een betrouwbare aanbieder je TV pakket koopt. Het is belangrijk om te kijken naar de kwaliteit dat de provider levert en of ze het aanbod hebben dat jij zoekt. Bij de meeste providers kun je een los TV pakket kopen. Hierbij kun je kiezen tussen 3,6 of 12 maanden. Het betalen werkt op basis van prepaid (vooruit betalen zonder abonnement). Daarnaast kun je ook vaak een IPTV ontvanger + TV pakket kopen, deze worden vaak plug & play geleverd. Wij hebben voor je de beste IPTV provider voor Nederlandse en Vlaamse TV gevonden. Bekijk IPTV kopen voor meer informatie over televisie kijken in Spanje.

Welke zenders kun je kijken met IPTV?

Met IPTV is het in theorie mogelijk om elke zender te bekijken. Naast Nederlandse zenders is het vaak ook mogelijk om Vlaamse, Franse, Duitse, Spaanse, Italiaanse en Poolse zenders te bekijken. Het aanbod is waanzinnig groot en echt een uitkomst voor iedere Nederlander in Spanje. Het werkt net zoals je gewend bent van de normale televisie. Je kunt gewoon zappen van zender naar zender met de afstandsbediening.

Wat zijn de prijzen voor Nederlandse TV in Spanje?

Zoals hierboven aangegeven kun je vaak kiezen tussen verschillende pakketten van 3,6 of 12 maanden. de prijzen varieeren tussen de 35 en 99 euro afhankelijk van het pakket. Dit is zonder doorlopend contract, je betaald dus eenmalig en zit nergens aan vast. Wil je goedkoper IPTV kunnen kijken? Kijk dan goed naar de kwaliteit van de zenders want vaak geldt de regel hoe goedkoper hoe slechter.