Op zoek naar een origineel cadeautje?

Op zoek naar een origineel cadeautje?

Is je geliefde binnenkort jarig en ben je op zoek naar een leuk, origineel cadeautje? Of is het binnenkort Moederdag of Vaderdag en wil je jouw moeder of vader eens echt verrassen met iets origineels? Hieronder hebben we een aantal cadeautips voor je op een rijtje gezet, waarmee je iemand op een bijzondere manier kunt verrassen. Voor welke cadeautip ga jij?

Bloemenzaden

Als je iets wilt geven, waar iemand lang en veel plezier aan heeft, kies dan voor bloemenzaden! Bloemenzaden kun je zelf in de grond stoppen en zien opgroeien. Een bijzonder cadeau, zeker voor iemand die van tuinieren houdt. Deze zaadjes hebben een grote kiemkracht, waardoor ze vrijwel zeker uit zullen komen. Bloemenzaden groeien uit tot planten waarbij je vaak wel vier tot vijf maanden kunt genieten van de mooiste bloemen. Ook kun je gaan voor zaden van snijbloemen; hierbij kun je bijvoorbeeld kiezen voor tulpen of dahlia’s. Hoe gaaf is het als jouw bloemenzaden uitgroeien tot volwaardige bloemen, die je af kunt snijden en op de vaas kunt zetten? Gegarandeerd dat jouw bloemenzaden in de smaak gaan vallen!

Wandeling met picknickpakket

Houd jouw geliefde, vader of moeder van lekker wandelen? Kies dan voor een wandeling met picknickpakket! Het werkt heel eenvoudig; zet een leuke wandelroute uit en vul een picknickmand met lekkere dingen. Denk hierbij aan lekkere lunchbroodjes, een lekker wijntje of bijvoorbeeld lekkere tapas. De picknickmand kun je tijdens het wandelen meenemen, of vragen of iemand die ergens neer wil zetten op een vooraf afgesproken plaats en tijdstip. Dit cadeau is niet alleen origineel, het is ook nog eens heel duurzaam, wandelen kun je namelijk gewoon vanaf huis doen. Dit is ook een handig cadeautje, als je het fijn vindt om met iemand weer eens lekker bij te kletsen!

Op maat gemaakt armbandje

Houd je geliefde van de kleur blauw? Is jouw moeder dol op kleine, witte edelsteentjes? Is je vader gek van stoer, zwart leer? Met een op maat gemaakt armbandje, laat jij zien dat je echt om iemand geeft. Je zou er hierbij ook nog voor kunnen kiezen om twee precies dezelfde armbandjes te kopen, kun je er zelf ook eentje dragen. Hiermee laat je pas echt zien dat je om iemand geeft!