Familieplanners, jouw geheime wapen voor een georganiseerd gezin

Familieplanners, jouw geheime wapen voor een georganiseerd gezin

Een druk gezinsleven kan soms best chaotisch zijn. Hoe zorg je dat je overzicht houdt over de schoolafspraken, kinderfeestjes, verjaardagen, sporttrainingen en afspraken met vrienden en vriendinnen? En hoe zie je wie wanneer haalt en brengt en wanneer hulp nodig is van de oppas? Een familieplanner kan je hierbij goed helpen!

Familieplanner 2024

De familieplanner (of gezinsplanner) van Zoedt is een planner gericht op een gezin van maximaal 5 personen. Elke pagina heeft een weekoverzicht met alle dagen van de week. Alle 5 personen hebben een eigen vakje. Het is handig om vooruit te plannen: waar mogelijk schrijf je afspraken meteen in de familieplanner. Een school geeft vaak een jaaroverzicht aan het begin van het schooljaar. Onze tip is om de afspraken meteen in de familieplanner te noteren.

Samen invullen

Met vooraf invullen kom je ver, maar ben je natuurlijk niet compleet. Het is handig om elke week even 1 of 2 weken vooruit te kijken met alle gezinsleden. Welke afspraken zijn gepland maar staan nog niet op de planner? Welke afspraken maken we?  Een ingevulde planner creëert overzicht en rust. Weet je even niet meer hoe het ook alweer zat? Met 1 blik op de planner is het weer duidelijk!

Of je nou een druk gezinsleven hebt of gewoon wat extra structuur wil aanbrengen, een familieplanner kan een handige tool zijn om te plannen en organiseren. De planner is niet alleen geschikt voor gezinnen met 5 personen. Je kunt de vakken ook gebruiken voor mantelzorg voor een gezinslid, vrijwilligerswerk, het plannen van de maaltijden (wat eten we vandaag), de uitlaatservice voor de hond of iets anders.

Minimalistisch en mooi

De familieplanner 2024 van Zoedt heeft een stijlvol en minimalistisch ontwerp. Het ontwerp is functioneel, met weeknummers, duidelijk leesbare datums en boodschappenlijstjes. Aan de fun is ook gedacht: om de week vind je een leuke quote. De planner heeft een handige ringband en een ophanghaakje. De planner is zo gedrukt dat je gewoon het hele jaar door kunt bladeren, ook als hij aan het ophanghaakje hangt. Het papier is stevig , drukt niet door en vlekt niet. Last but not least: het minimalistische ontwerp geeft de rust om te focussen op het overzicht van de afspraken. Daar gaat het tenslotte om toch?