Laadpaal op kantoor, maar wel zonder investering?

Laadpaal op kantoor, maar wel zonder investering?

Heb je plannen om over te schakelen op een volledig elektrisch wagenpark? Dat is een zeer verstandige keuze! Maar heb je geen idee hoe het werkt met een laadpaal op kantoor en wat hiervoor de kosten zijn? Wij leggen je hieronder uit, op welke manier jij het beste een laadpaal kunt laten plaatsen, zonder dat je hiervoor hoeft te investeren. Interessant toch?

Voordelen elektrisch wagenpark

We leven in een tijd van duurzaamheid, waarbij we een schone toekomst van de aarde belangrijk vinden. Ook leven we in een tijd, waarin fossiele brandstof eigenlijk niet meer wenselijk is. Het omzetten van je wagenpark op fossiele brandstof naar elektrisch, is in dit licht een logische stap. Werknemers en klanten zullen deze stap waarderen, sterker nog; ze zullen op basis hiervan ervoor kiezen om bij je te gaan werken of zaken met je te gaan doen. Een elektrisch wagenpark is bovendien kostentechnisch ook nog eens heel interessant. Stroom is natuurlijk veel goedkoper dan fossiele brandstof, zeker als je deze stroom  ook nog eens kunt opladen bij je eigen laadpaal op kantoor!

Laadpaal op kantoor

Als je jouw medewerkers stroom laat opladen bij oplaadpunten langs de snelweg, ben je duur uit. Laat medewerkers hun auto opladen tijdens werktijd, bij de laadpaal op kantoor. Dit heeft als voordeel voor jou dat het je minder geld kost, voor de werknemer is het ideaal, omdat ze altijd weer met een volle accu naar huis kunnen rijden. Voor leveranciers en klanten is een laadpaal voor de deur ook ideaal; ook voor hun is het een fijn idee dat ze weer met een volle accu naar huis kunnen rijen. En met een tevreden klant of leverancier, onderhandelt het altijd een stukje makkelijker!

Geen investering

Laadpaal kantoor, zonder te investeren? Als je kiest voor een laadpaal van Revolt, weet je zeker dat je kunt rekenen op de beste laadpaal, zonder dat je hier zelf in hoeft te investeren. Revolt werkt namelijk met abonnementen, waarbij je als bedrijf nooit druk hoeft te maken over onderhoud of vernieuwing van de laadpaal. Dit wordt namelijk allemaal door Revolt verzorgd. Uiteraard heb je wel inzicht in het verbruik van de paal, zodat je wel kunt blijven sturen op de kosten van je wagenpark. Geen investering, wel een laadpaal. Dat is een prima deal, nietwaar?