Wat is het adres van station Bergen op Zoom?

Wat is het adres van station Bergen op Zoom?

Als je met de trein naar Bergen op Zoom wilt reizen, is het handig om te weten waar het station precies gevestigd is. Het adres van station Bergen op Zoom is een belangrijke informatie voor zowel toeristen als inwoners van de stad. In dit artikel zal ik uitleggen waar je het station kunt vinden en wat het adres is.

Adres van het station

Stationsplein 1,

4611 BX

Bergen op Zoom

Het station van Bergen op Zoom bevindt op het bovenstaande adres. Dit is een centrale locatie in de stad, waardoor het station goed bereikbaar is voor reizigers. Het station van Bergen op Zoom is een belangrijk knooppunt in het openbaar vervoer van de regio. Gelegen aan de spoorlijn tussen Roosendaal en Vlissingen, biedt het zowel regionale als intercityverbindingen. Het stationsgebouw, geopend in 1863, combineert historische charme met moderne faciliteiten. Naast treinverbindingen is het station een hub voor busdiensten, wat de bereikbaarheid van de stad en omliggende gebieden vergroot. Het station speelt een cruciale rol in het dagelijks leven van forenzen, studenten en reizigers, en draagt bij aan de economische en sociale vitaliteit van Bergen op Zoom. Innovatieve plannen voor verdere modernisering zijn in ontwikkeling.

Faciliteiten bij het station

Station Bergen op Zoom is voorzien van verschillende faciliteiten om het reizen zo comfortabel mogelijk te maken. Zo zijn er kaartautomaten, een wachtruimte en toiletten aanwezig. Ook zijn er verschillende eet- en drinkgelegenheden in de buurt van het station.

Reisinformatie

Op de website van de NS kun je terecht voor actuele vertrektijden en informatie over storingen of werkzaamheden. Ook kun je gebruik maken van de NS Reisplanner app om je reis van A naar B te plannen en op de hoogte te blijven van eventuele vertragingen.

Contactgegevens

Mocht je vragen hebben over je reis of over het station Bergen op Zoom, dan kun je contact opnemen met de klantenservice van de NS. Op de website van BergenOpZoomVandaag.nl vind je ook handige informatie over het station en de stad Bergen op Zoom.

Het adres van station Bergen op Zoom is Spoorlaan 47, 4611 BE in Bergen op Zoom. Met de verschillende faciliteiten en de goede bereikbaarheid is dit station een handige uitvalsbasis voor treinreizigers. Voor actuele reisinformatie en vragen kun je terecht bij de NS of op websites zoals BergenOpZoomVandaag.nl. Veel plezier met reizen naar en vanuit Bergen op Zoom!