Waar vind je de beste, goedkoopste hosting?

Waar vind je de beste, goedkoopste hosting?

Ben jij opzoek naar de beste goedkope hosting provider waarmee jij zelf eenvoudig jouw eigen website of webshop kunt bouwen? Dan kan Hostinger zo maar eens de juiste hosting provider zijn voor jou!

Hostinger is een erg grote en populaire internationale hosting provider waar je vrijwel terecht kunt voor alle soorten hosting. Dit is natuurlijk al erg fijn, maar daarbij zijn ze ook nog eens super betaalbaar. Zo kun jij al vanaf €2,79 per maand terecht bij Hostinger voor goede en betrouwbare hosting.

In deze blog wil ik jou laten zien hoe Hostinger dit voor elkaar heeft gekregen en waarom jij Hostinger zeker moet meenemen in jouw onderzoek naar de beste goedkope hosting.

Waarom zou jij moeten kiezen voor Hostinger?

Zoals je net hebt gelezen is Hostinger een snelle, kwalitatief goede en goed betaalbare hosting provider voor in Nederland. Ze zijn namelijk niet voor niets al verschillende keren uitgeroepen tot snelste en beste hosting provider. Toch zijn er ook nog een aantal andere voordelen waarom mensen kiezen voor de hosting van Hostinger in plaats van andere grote internationale hosting providers. Laten we deze redenen daarom maar eens behandelen in deze kleine Hostinger WordPress hosting review.

1. Hostingpakketten voor ieder budget

Een groot voordeel van Hostinger is dat ze hostingpakketten aanbieden voor letterlijk iedereen. Zo bieden ze de standaard shared hosting aan, maar ook specifieke WordPress hosting, WooCommerce hosting, VPS hosting, Cloud hosting en zelfs dedicated hosting. Heb jij een soort hosting gekozen? Dan kun je vervolgens ook nog kiezen uit verschillende pakketten. Hierdoor betaal je nooit te veel, omdat er altijd een pakket is dat perfect aansluit op jouw wensen.

2. Een hoge uptime

Naast dat Hostinger erg snelle en betrouwbare hosting levert, leveren ze ook een erg hoge uptime. Zoals je misschien wel weet wordt de uptime aangegeven in een percentage. Dit percentage geeft vervolgens aan hoeveel minuten per jaar jouw website of webshop online staat en dus bereikbaar is voor bezoekers.

Om gevonden te worden in Google met jouw website is een hoog uptime percentage erg belangrijk, want wanneer jouw website offline ligt wil Google deze niet tonen in de zoekresultaten. Kies daarom altijd voor een betrouwbare hosting provider met een hoge uptime. Wanneer je kiest voor de hosting van Hostinger zit dit goed, want hier heb je een uptime van 99,99% en dat is echt super hoog!

3. Geen technische kennis nodig

Ga jij voor het eerst een website of webshop bouwen? Dan zul je ook voor het eerst in aanraking komen met hosting. Dit klinkt misschien erg makkelijk, maar toch is het vaak lastiger dan in eerste instantie wordt gedacht. Zo moet je onder andere de hosting juist instellen, WordPress installeren en het domein koppelen. Bij de ene provider is dit makkelijk dan bij de ander en daarom is een goed onderzoek van te voren erg belangrijk.

Hostinger heeft er daarom voor gezorgd dat het bij hun allemaal zo makkelijk mogelijk wordt gehouden. Zo kun jij na het aanschaffen van een domeinnaam en hostingpakket met één druk op de knop WordPress installeren. Ook het SSL certificaat kun jij met enkele klikken installeren waardoor verzekerd bent van een goed beveiligde website of webshop.

Is Hostinger de beste Goedkope hosting provider voor jou?

Nu we zijn aangekomen aan het einde van deze mini Hostinger WordPress hosting review is het tijd voor een conclusie, want is Hostinger nu de beste goedkope hosting provider voor jou?

Vraag je dit aan mij? Dan kan ik je zeker aanraden om de hosting van Hostinger eens te bekijken. De hosting van Hostinger is namelijk echt top en super betrouwbaar. Zo zijn ze erg snel, maken ze het voor hun klanten erg gemakkelijk en beschikken ze over een erg goede klantenservice waar je snel en goed geholpen wordt.

Om het helemaal af te maken ontvang je ook nog eens een gratis SSL certificaat en domeinnaam bij aanschaf van een hostingpakket.