Voordelig op kaarten vanaf medio november? Decemberzegel!

Voordelig op kaarten vanaf medio november? Decemberzegel!

Ben je van plan om kaarten te versturen rond de feestdagen? Dan is het handig om te weten dat PostNL vanaf medio november weer de Decemberzegels introduceert. Met deze speciale zegels kun je voordeliger kaarten versturen tijdens de drukke decembermaand. Wat zijn de voordelen van de Decemberzegel en waar kun je ze kopen? In dit artikel lees je er meer over.

Wat is de Decemberzegel?

De Decemberzegel is een speciale postzegel die elk jaar wordt uitgegeven door PostNL. Met deze zegel kun je een kerst- of nieuwjaarskaart versturen binnen Nederland. Het tarief van de Decemberzegel is vaak goedkoper dan het standaardtarief voor postzegels. Dit maakt het extra voordelig om tijdens de feestdagen kaarten te versturen naar vrienden en familie.

Voordelen van de Decemberzegel

Het gebruik van de Decemberzegel brengt verschillende voordelen met zich mee. Zo ben je met deze zegel goedkoper uit dan wanneer je post verstuurt met een standaard postzegel. Daarnaast heeft de Decemberzegel een feestelijke uitstraling, wat het extra leuk maakt om deze te gebruiken voor je kerst- of nieuwjaarskaarten. Ook draag je met het gebruik van de Decemberzegel bij aan een warme en verbonden sfeer tijdens de feestdagen.

Waar kun je Decemberzegels kopen?

De Decemberzegels zijn vanaf medio november verkrijgbaar bij verschillende verkooppunten, zoals de PostNL-locaties en de online webshop van PostNL. Daarnaast kun je de zegels ook vaak vinden bij supermarkten, kantoorboekhandels en andere winkels die postzegels verkopen. Het is handig om op tijd je Decemberzegels aan te schaffen, zodat je ze kunt gebruiken voor het versturen van je kerst- en nieuwjaarskaarten.

Gebruik van de Decemberzegel

Het gebruik van de Decemberzegel is heel eenvoudig. Plak de zegel op je kerst- of nieuwjaarskaart op de daarvoor bestemde plek en breng de kaart vervolgens naar een PostNL-locatie of doe hem in de brievenbus. Let er wel op dat de kaart voldoet aan de afmetingen en het gewicht dat is toegestaan voor verzending met de Decemberzegel. Op de website van PostNL kun je hier meer informatie over vinden.

De Decemberzegel biedt een voordelige en feestelijke manier om kaarten te versturen tijdens de feestdagen. Door gebruik te maken van deze speciale postzegel bespaar je kosten en geef je je kerst- en nieuwjaarskaarten een extra feestelijk tintje. Zorg ervoor dat je op tijd je Decemberzegels aanschaft, zodat je klaar bent om je kaarten te versturen zodra het december is. Spread the joy with the Decemberzegel!