Hoe kies je het juiste dekbed voor jou?

Hoe kies je het juiste dekbed voor jou?

Het kiezen van het juiste dekbed is uiteindelijk een kwestie van persoonlijke voorkeur, vertelden experts ons. Pasricha raadt aan om na te denken over wat het beste is voor uw levensstijl en om u voor te bereiden "op een lang leven door goede zorg en onderhoud te geven". Voor kinderen kan een alternatief donzen dekbed dat continu gewassen kan worden de voorkeur hebben.

Overweeg voor volwassenen of je wilt dat een dekbed licht van gewicht is (wat dons is) of niet. "Certificeringen tonen aan dat bedrijven genoeg toegewijd zijn aan hun producten en hun eco-initiatieven om de tijd en de kosten van het doorlopen van certificeringsprocessen te doorstaan", “Het ondersteunen van bedrijven die certificeringen ondersteunen, zal die certificeringsprocessen helpen versterken. Maar ik raad geen certificering aan als standaard voor uw aankoopbeslissing. Jouw ervaring, behoeften en jouw langdurig gebruik is de beste basis voor een milieuvriendelijk dekbed.” Bedenk voordat je een dekbed koopt hoe lang het mee kan gaan. Het is aan te raden om elke 15 tot 25 jaar een dekbed of dekbed kopen.

U kunt experimenteren met alternatieve kussens van zowel dons als dons voordat u in een nieuw dekbed investeert - waardoor u goedkoper met het materiaal kunt experimenteren - en "duurzaamheid is het meest directe en nuttige duurzaamheidsprobleem dat mensen kunnen gebruiken bij het nemen van een beslissing", "Een dekbed is een soort investeringsaankoop, dus nadenken over hoe lang dat met je mee kan gaan, is een betere manier om te kiezen dan door een expert te zijn in materialen en certificeringen", merkte ze op. 4 seizoenen Dekbed versus dekbedovertrek en dekbedovertrekken Vaak zie je de woorden "dekbed inzet" en "dekbed" door elkaar gebruikt. Een dekbed kan verwijzen naar zowel het dekbedinzet als dekbedovertrek en een dekbedinzet is precies wat er in een dekbedovertrek past. Het is prima om alleen een dekbed te gebruiken. Maar zoals hierboven vermeld, kan een dekbedovertrek een optie zijn voor je bed.

Een dekbedovertrek is zowel decoratief (veel in verschillende kleuren en prints) als handig. "Het helpt ook om je dekbedovertrek schoon te houden (en het kan gemakkelijk worden verwijderd en gewassen)" en je hoeft het dekbed niet zo vaak schoon te maken als een overtrek