De beste winterschoenen van dit jaar

De beste winterschoenen van dit jaar

Het is alweer winter en de temperaturen gaan omlaag in Nederland. Naar verwachting gaan we een koude winter krijgen dit jaar. Hiervoor heb je natuurlijk goede, warme schoenen nodig. Zoek jij ook nog stevige en nette schoenen voor de komende maanden? In dit artikelen bespreken wij een aantal goede merken waar je uit kunt kiezen.

Panama Jack

Als je zoekt naar een geschikte laars of hogere schoen voor deze winter, is Panama Jack een hele goede optie. De schoenen van dit merk zijn van hoge kwaliteit en zitten erg fijn. De schoenen zijn gemaakt van leer en zijn daarom erg warm. Ook de zolen zijn erg stevig en hard. Aan de binnenkant van de schoenen zit vaak een laag wol of vacht, waardoor de schoenen nog een stuk warmer en comfortabeler aanvoelen. De schoenen van Panama Jack zijn niet goedkoop, maar zijn wel meteen van erg goede kwaliteit.

Durea

Het merk Durea heeft winterschoenen in alle soorten, maten en kleuren. De meeste modellen zijn zwart of bruin, maar er zijn ook modellen in donkerblauw en andere, minder vaak voorkomende kleuren. Durea heeft lagere schoenen, maar ook veel modellen die tot boven de enkel komen. Je kunt kiezen uit allerlei materialen en afwerkingen, waardoor er voor iedereen wel iets moois tussen zit. Durea schoenen zijn ook verkrijgbaar in verschillende wijdtematen. Mensen met bredere of smallere voeten kunnen hier dus ook gemakkelijk goede winterschoenen uitkiezen.

Ecco

Een ander goed merk voor winterschoenen is Ecco. Net als bij Durea heb je bij dit merk een heel groot aanbod aan schoenen. Hierdoor zit er voor iedereen wel wat leuks tussen. Ecco is een Deens merk, dat veel waarde hecht aan het ontwikkelen van goede, stevige schoenen. Als je schoenen koopt van Ecco, weet je dat je kiest voor de perfecte kwaliteit en stabiliteit. Heb jij een beroep waarbij je veel moet lopen? Dan zijn deze schoenen ideaal voor jou. Voor de winter heeft Ecco verschillende leren modellen, met zachte, wollen voeringen van binnen. Met deze schoenen zul je dus niet snel koude voeten krijgen. Zelfs bij lange wandelingen of tochten door de bergen, zijn Ecco schoenen erg geschikt.